Glas från Zeiss

Det finns många olika typer av glas att välja på. Med moderna glas från vår leverantör Zeiss blir världen lite klarare. De håller längre, skyddar mot farlig UV-strålning och är lättare att hålla rena.

Vi guidar dig till det bästa alternativet beroende på synfel, val av båge, användningsområde och speciella önskemål.

Läs mer hos Zeiss.se

Progressiva glas

Zeiss breda urval av progressiva glas gör att vi som optiker kan tillverka ett par progressiva glasögon som är helt optimerade för just dina synbehov och dessutom är av oöverträffat hög kvalitet. Avståndsområdena på nära håll, mellanavstånd och långt håll förenas i ett glas med jämna övergångar.

Läs mer om Zeiss progressiva glas.

Enstyrkeglas

Kompromissa inte när det gäller glasens optik och utseende. ZEISS enstyrkeglas erbjuder utmärkt klarhet från glasets mitt och ut i kanterna, i ett glas som är planare, tunnare och vackrare än vanliga glas.

Läs mer om Zeiss enstyrkeglas.

Skötselråd

Inte bara perfekt skötsel av glasen garanterar ett optimalt seende, utan självklart även själva glaset. Speciella ytbehandlingar med ett hårt skikt och pärlande effekt gör dina glas motståndskraftiga mot repor och bidrar till att smuts, damm och fukt får svårare att fästa. Fördelen är att dina glas förblir rena längre och därmed blir mycket lättare att rengöra. Det innebär att du behöver lägga mindre tid på att ta hand om dina glas, samtidigt som de håller längre.

Läs mer hos Zeiss om skötselråd.